luni, 14 aprilie 2008

Nokia 5610 XpressMusic




Dupa cum o arata si numele telefonului Nokia 5610 este un telefon destinat pentru pasionatii de muzica. Aspectul telefonului este unul reusit, este un telefon slide disponibil in albastru sau rosu.
Dimensiunile telefonului sunt de 98.5x48.5x17mm cantarind 111 grame. Nokia 5610 XpressMusic este dotat cu un display QVGA cu tehnologia TFT si 16 milioane de culori asadar calitatea este clar una superioara.
Tastatura telefonului este din plastic dar este placuta la atingere deci usor de folosit.
In privinta conectivitatii 5610 este dotat cu Bluetooth, GPRS, EDGE si UMTS. Bateria este Li-Ion si rezista pana la 6 ore de convorbiri si 320 de ore in modul standby. Fiind un telefon destinat muzicii bineinteles ca va permite sa ascultati muzica o perioada mai indelungata decat ne-am obisnuit la alte telefoane si anume 22 de ore de muzica.
In privinta memoriei nu exceleaza, are o memorie interna de 28 Mb insa pachetul telefonului include in pachet un card de 512 Mb dar suporta cardyri de pana la 4 GB.
Player-ul este asemanator cu oricare player al platformei S40 , aveti posibilitatea de a-i schimba design-ul cu ajutorul unor teme preinstalate.


Calitatea sunetului este de prima clasa indifferent ca ascultati Radio sau melodiile din memoria telefonului insa din pacate nu are un buton dedicate pentru MP3 player.
Telefonul este dotat si cu 3.2 megapixeli cu autofocus si flash LED. Telefonul per total este de o calitate foarte buna mai ales raportul calitate-pret este satisfacator.

Niciun comentariu: